PADI Duik cursussen

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is de grootste organisatie voor duikopleidingen ter wereld met ruim veertig jaar ervaring. Het PADI-brevet wordt overal erkend en geaccepteerd.

Je zelfvertrouwen en bekwaamheid in vaardigheden worden steeds verder uitgebouwd onder persoonlijke begeleiding van je instructeur, waarbij de veiligheidsconcepten voortdurend in het oog worden gehouden. 

Voor alle informatie over de duikopleidingen:  kijk op  www.fantasea.nl 

PADI Open Water Diver cursus

Ontdek de onderwaterwereld en leer nu duiken

Als je altijd al wilde leren duiken, ongeëvenaard avontuur ervaren en de wereld onder de golven bezoeken, dan is dit je begin.

Haal je duik certificering met de PADI Open Water Diver-cursus - 's werelds meest populaire en meest erkende duikcursus.  

Miljoenen mensen hebben duiken geleerd en de wonderen van de onderwaterwereld ontdekt via deze cursus. 

Je kunt direct  beginnen met het leren met het PADI's home-studiemateriaal - Open Water Diver Manual en Open Water Diver Video (een boek en een dvd-pakket). 
Na inschrijving krijg je het boek en DVD om zelf de theorie eigen te maken. 
Je PADI instructeur zal tijd inplannen om met je de voorgang te controleren en er voor zorgen dat je alle informatie begrijpt.

Dit pakket bestaat uit:

 • PADI Open Water Diver cursus
 • Huur materiaal tijdens de cursus
 • DAN Eerste hulp, Reanimatie en AED cursus


  Dive More

  Ontdek alle mogelijkheid van de onderwaterwereld

  Een niveau verder dan PADI Open Water Diver krijg je vijf duiken lang de kans enkele van de meest fascinerende en nuttige specialty's te proberen, zoals diep duiken, digitale onderwaterfotografie, onderwater navigatie en veel meer.

  Deze vaardigheden maken van duiken veel meer dan louter rondkijken onder water. De Advanced Open Water Diver status geeft je de gelegenheid om net even wat dieper te duiken wat je altijd al zo graag wilde, om dat interessante wrak te bekijken dat voorheen buiten je bereik lag of om deel te nemen aan specifieke activiteiten.

  Dit pakket bestaat uit:

  • PADI Advanced Open Water Diver cursus
  • DAN Reanimatie, AED, O2 cursus

  Dive Rescue

  Leer om verder te kijken en zorg voor veiligheid van andere duikers.

  Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor dit pakket.

  Rescue Divers leren verder te kijken dan zichzelf en te denken aan de veiligheid en het welzijn van andere duikers. Uitdagend als hij is, vormt deze cursus een manier om vertrouwen op te bouwen die de moeite waard is.

  In de Rescue Diver-cursus leer je problemen te voorkomen en, indien nodig, duiknoodgevallen te coördineren. Veel duikers zeggen dat dit de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan. 

  Met de Rescue Diver cursus ontdek je een nieuwe dimensie van serieus plezier.

  Je kunt met deze cursus beginnen na afronding van je Advanced Open Water Diver cursus en als je 20 gelogde duiken hebt.

  De vaardigheden die je leert tijdens de PADI Rescue Diver cursus geven je de mogelijkheid om noodsituaties te overwinnen, anderen uit te dagen om meer bewuste duikers te zijn en een crisis te controleren – hopelijk voordat er zich één voordoet.

  Dit pakket bestaat uit:

  • PADI Rescue Diver cursus
  • DAN Reanimatie, AED, O2 en Advanced O2 cursus


   Dive Pro

   Het avontuur naar de professionele sportduikniveaus begint met het PADI Divemaster programma.

   In dit programma werk je nauw samen met je PADI-instructeur. Je breidt je duikkennis uit en verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten.

   Tijdens het PADI Divemaster programma leer je, zowel via klassikale les als via zelfstudie, leiderschapskwaliteiten voor duiken. Je rondt watervaardigheden af, je uithoudingsvermogen wordt getest en je doet trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden. Deze kennis breng je in praktijk met een stage of een serie praktijkoefeningen.

   Leid je eigen avontuur ... word PADI Divemaster!

   PADI Equipment Specialty

   Deze cursus is zeer aan te bevelen voor de meeste duikers onder ons.

   Het gebeurt je vast weleens dat je aan de waterkant staat met problemen aan je materiaal, meestal ergens waar niet direct een duikcentrum in de buurt is.

   In deze cursus leer je hoe je omgaat met kleine problemen: waar mag je niet aankomen en wat mag je wel repareren?

   Verder leer je om je volledige uitrusting te onderhouden zodat slijtage minimaal wordt, zelfs na de winterstop, wanneer voor de meeste duikers zich de meeste problemen voordoen.